0570 - 620 680 - Snelle levering: voor 16.00 uur besteld (indien op voorraad), vandaag verzonden

Verzendinformatie

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van het product. Het kan voorkomen dat er geen juiste verzendkosten in rekening worden gebracht (vooral bij zwaardere pakketten). In dat geval nemen wij eerst contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. De behandelingskosten zijn reeds in de verzendkosten verwerkt.

Wij gebruiken de volgende (richt) prijzen voor verzendingen:

Voor internet bestellingen tot 150 euro, berekenen wij € 5,50 verzendkosten tot 30 kg. Bestellingen boven de 150 Euro verzenden wij franko, mits het pakket niet meer als 30 kg weegt. In dit geval nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat wij niet werken met een minimaal orderbedrag kan het voorkomen dat de verzendkosten hoger zijn dan de waarde van de artikelen.

Op verzoeken om per brievenbuspost te versturen kunnen wij ingaan, echter is dit onverzekerd en voor eigen risico. Bij reclamaties van poststukken verzoeken wij u om contact op te nemen met de klantenservice van de post.

Wij versturen het liefst met de DHL en GLS, waarbij alle pakketten traceerbaar zijn.

*Artikelen uit voorraad worden normaal gesproken de volgende werkdag geleverd, mits de vervoerder meewerkt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de goederen af te komen halen. Uw bestelling zal nadat wij u een bevestigingsemail hebben gestuurd klaar staan in de winkel van Aandrijf Techniek Deventer. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Let er wel op dat u uw order via internet ingeeft als u uw goederen bij ons af wenst te halen. Vanwege een geautomatiseerd proces kunnen wij een hogere korting verlenen aan klanten welke zelf hun order ingeven via onze webshop, dan wanneer u aan de balie op onze vestiging geholpen dient te worden.

Betalingsinformatie

Bij bestellingen met een totaalwaarde onder de 150 euro vragen wij geen aanbetaling, mits u de bestelling op komt halen. Bij verzending dient het totale bedrag te zijn overgemaakt op rekening van ATD.

Voor bestellingen boven de 150 euro: indien een bestelling boven de totaalwaarde van 150 euro uitkomt, vragen wij volledige aanbetaling. Zodra dit bedrag op rekening van ATD staat, wordt uw bestelling verder verwerkt.

Wij beschikken over een pinautomaat.

Uiteraard kunnen onze betalingscondities voor vaste klanten aangepast worden. Hiervoor kunt u het beste een email sturen naar info@atd.nl

Genoemde prijzen zijn, tenzij anders vermeld, excl. BTW.