.

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Overweeg jij een volgende stap in jouw carrière als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst voor de productgroepen bevestigingsmaterialen / gereedschappen en aanverwante industriële producten? Dan is deze functie bij Aandrijf Techniek Deventer (ATD) echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Door de stijgende vraag in onze branche en groeiontwikkelingen binnen onze organisatie, zijn wij op zoek naar een collega technisch commercieel medewerker binnendienst. Naast je commerciële hoofdtaken denk je actief mee over het beleid voor de middellange en lange termijn van de organisatie. Daarnaast ben je als geen ander bedreven in het aandragen van eventuele verbetervoorstellen. Vanwege de kleinschaligheid van ons team zullen je capaciteiten breed benut worden. Dit zorgt voor een afwisselende en uitdagende functie, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Functietaken

 • telefonische- en balieverkoop/orderverwerking
 • adviseren van klanten m.b.t. productinformatie
 • klantoplossingen aandragen en daarbij actief meedenken met de klant
 • offerte beheer/ nabellen van offertes
 • inkoop/contact met leveranciers
 • assortimentsbeheer

Functie-eisen

 • Je werkt en denkt minimaal op MBO niveau
 • Je hebt reeds een aantal jaren ervaring als technisch commercieel medewerker binnendienst
 • Je combineert jouw commerciële daadkracht met een klant- en servicegerichte werkwijze
 • Je bent gedreven, zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsbesef en een ondernemersmentaliteit
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met bevestigingsmaterialen en aanverwante industriële producten is een pré

Bedrijfsprofiel

Aandrijf Techniek Deventer B.V. is al sinds 1948 dé specialist in lager - en aandrijftechniek en inmiddels uitgegroeid tot een technische groothandel voor o.a. de industrie. Wij bieden fullservice als het gaat om (zeer snelle) levering van ons productenpakket door heel Nederland. Het is onze ambitie om via een flexibel assortiment onze klanten als industrieel totaalleverancier te ontzorgen. Dit doen wij vanuit onze kantoor- en magazijnlocatie in Deventer met 9 collega’s. Met een klantgerichte en oplossingsgerichte houding, worden wij blij van een tevreden én terugkerende klant.

Wat biedt ATD jou?

ATD biedt je een werkomgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Je krijgt optimaal de ruimte om zelf invulling aan je taken te geven en je te ontwikkelen. Je komt daarbij te werken in een financieel gezonde organisatie met prima groeiambities. Door de korte communicatielijnen, vanwege ons kleine en hechte team, kom je in een omgeving terecht waarin snel geschakeld kan worden en je het verschil kunt maken.

.

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen aan Michael Meulenbroek via m.meulenbroek@atd.nl. Geef daarbij aan waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie en voeg tevens jouw CV toe. Wil je graag wat meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen via bovenstaand mailadres of via het contactformulier onderaan deze pagina.
Solliciteren via Indeed? Dat kan via de knop hieronder!

SOLLICITEER HIER

.

Vragen? Stel ze hieronder!


.