.

ROCOL

Rocol is bekend door betrouwbare werking, hoogwaardige kwaliteit, technische innovatie en uitstekende ondersteuning.
Wij zijn een dealer van ROCOL producten, geen importeur. Hierdoor hebben wij niet alles op voorraad liggen en/of niet op onze webshop staan. Uiteraard kunnen wij dit wel leveren. Vraag je bij één van onze collega's naar de mogelijkheden? 0570 620 680

Hieronder zijn alle artikelen uit het 'voedselveilig' assortiment van ROCOL. Wilt u informatie over lagersmeermiddelen van Rocol? Klik dan op deze link.
Juist meer informatie over de industriële producten van ROCOL? Klik dan
op deze link.

Let op, wilt u deze producten bestellen? Wij hebben niet alles van ROCOL online staan op onze webshop. Neem contact met ons op via de mail, dan kunnen wij de juiste spullen voor u bestellen en opsturen. Contact opnemen kan ook via ons contactformulier onderaan deze pagina.
Mail ons hier!

.

.

Foodlube

Foodlube, een veelgebruikt smeermiddel in de voedingssector. Foodlube helpt om machines schoner en efficiënter te houden waardoor de kosten en stilstand aanzienlijk worden verminderd.

Hieronder zie je een afbeelding met welke foodlube bij uw toepassing past.
Voor alle informatie over desbetreffende artikelen in de rechterkolom kunt u het beste in onze documentatie kijken. Bladzijde 1 | 2. (Klik hier voor de documentatie) Hierin staan ook de verschillende verpakkingseenheden die we aanbieden.

.

.

.

Kettingsmeermiddelen

Een smeermiddel voor bescherming van kettingen nodig? Dat levert Rocol uiteraard ook! Voor elke riem of ketting kan Rocol een smeermiddel leveren. Hiermee wordt storingsvrije werking verzekerd, kostbare stilstand teruggebracht en productiviteit vergroot.

Welk smeermiddel u nodig hebt ziet u hieronder in de tabel. De uitleg over de bepaalde smeermiddelen ziet u in "deze documentatie", vanaf bladzijde 3 | 4.

.

.

.

Voedselveilige oliën

Rocol maakt een uitgebreid assortiment langwerkende koppeling-, compressor- en hydraulische olies waardoor tijd en kosten voor onderhoud worden verminderd. Hieronder een keuzehulp om het juiste product te vinden. Meer informatie over de producten staat in onze documentatie vanaf bladzijde 7 | 8.

.

.

.

Kruip- en assemblageproducten

Een assortiment kwalitatief hoogstaande premiumproducten voor gebruik in de voedingsindustrie dat bevestigingsmiddelen beschermt tegen hitte en roest en ontmanteling in de toekomst vergemakkelijkt en zodoende stilstand en kosten vermindert. Meer informatie over de producten staat in onze documentatie vanaf bladzijde 9 | 10.

.

.

.

Universele onderhoudsproducten

Meer informatie over de producten staat in onze documentatie vanaf bladzijde 11 | 12.

.

.

.

Meer informatie over ROCOL producten? Of spullen bestellen? Neem contact met ons op!


.