.

ROCOL lagersmeermiddelen

Het assortiment lagersmeermiddelen van Rocol Sapphire biedt langdurige smering en voldoet aan de steeds veranderende behoeften van het hedendaagse productiemilieu.
De naam Sapphire heeft betrekking op een groot aantal lagersmeermiddelen dat is ontwikkeld voor de meest veelomvattende industriële omstandigheden. Met de lagersmeermiddelen van Rocol Sapphire beschikt de sector over een gemakkelijk assortiment hoogwaardige smeermiddelen dat is ontwikkeld om het leven van de lager te verlengen, superieure roestbescherming te bieden en toe te passen op alle lagertypes.

.

Lagersmeermiddelen

Alle informatie over de desbetreffende artikelen uit het schema vind je in onze documentatie. Klik hier om de documentatie in te zien.
In deze documentatie (vanaf pagina 13 | 14) zie je ook de verschillende verpakkingseenheden

.

Meer informatie pagina's

Alle informatie over de desbetreffende artikelen uit het schema vind je in onze documentatie. Klik hier om de documentatie in te zien.
Wij hebben meer informatie pagina's over ROCOL producten bekijk deze hier: Rocol & Rocol industrieel.

Let op: niet alle producten staan online op onze webshop. Wilt u één van de producten uit de bovenstaande schema's bestellen? Neem even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, via de mail (klik hier om ons te mailen) of bel ons (klik hier om ons te bellen).

Neem contact met ons op via dit formulier om dingen te bestellen of voor meer informatie.