.

Rocol Industrieel

Industrieel vastloopbestendig en assemblage

Vastlopen van bevestigingsmiddelen is zeer lastig bij reparatie- en onderhoudswerk, waardoor het werk langer duurt en kostbaarder wordt.
ROCOL biedt een assortiment eersteklas producten dat vastlopen voorkomt en bevestigingsmiddelen beschermt tegen natte, smerige en warme omstandigheden en de inwerking van chemische middelen weert, waardoor ontmanteling in de toekomst gemakkelijker wordt wat stilstanden ROCOL® kosten bespaart.
Rocol assemblage en droge laag producten bieden zowel een totale of bijna droge dunne MoS2 (moly) laag met uitzonderlijke belastingkracht voor toepassing in omstandigheden waar conventionele smeermiddelen niet werken of ongeschikt zijn.

Meer informatie over de producten uit de rechterkolom vindt u als u op deze link klikt. De informatie is te vinden vanaf pagina 23 | 24.

.

Industrieel Roestwering

ROCOL roestwering beschermt metalen onderdelen waardoor het werkzame leven wordt verlengd en de noodzaak voor bewerkingen herstel verkort.

De producten uit het schema hieronder vindt u terug in onze documentatie. Hier vindt u meer informatie per product, maar ook in welke formaten de tubes worden verkocht. Dit vindt u terug van bladzijde 27 | 28.

.

Industriele Reinigingsmiddelen

Effectief reinigen is een essentieel onderdeel van de meeste onderhoudswerkzaamheden. ROCOL biedt een assortiment reinigingsproducten dat voldoet aan de eisen van alle werkzaamheden. Zoals te zien is in de grafiek hieronder. In de rechterkolom ziet u de artikelen die hierbij horen. Meer informatie over deze artikelen vind je in onze documentatie. Klik hier om de documentatie in te zien. Pagina 29 | 30 hebt u hiervoor nodig.

.

Universele onderhoudsproducten

Meer informatie over deze artikelen vind je in onze documentatie. Klik hier om de documentatie in te zien. Pagina 31 | 32 hebt u hiervoor nodig.

.

Wij hebben nog meer informatie over Rocol op de volgende pagina's staan: Rocol & Rocol lagersmeermiddelen Dit is meer informatie over Rocol Foodlube en over lagersmeermiddelen.
Liever even contact met ons door te bellen? klik hier: 0570 620 680

.

Nog meer informatie nodig over onze ROCOL producten? Neem contact met ons op!