.

Over ATD

Welkom bij Aandrijf Techniek Deventer, al sinds 1948 dé specialist in lager - en aandrijftechniek!

ATD levert in heel Nederland, bij o.a. productie- en assemblagebedrijven, handelsondernemingen, technische diensten en onderhoudswerkplaatsen.
Wij leveren niet alleen aan bedrijven, maar ook aan u als particulier.

Door een merk onafhankelijk assortiment en een eigen magazijn zijn wij in staat om in de meeste gevallen direct uit voorraad in heel Nederland te leveren. Wij leveren producten in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Wij streven er dan ook naar om als technische groothandel middels een erg flexibel assortiment, ook uw totaalleverancier te kunnen zijn.

Binnen het kader van onze productlijnen adviseren en ondersteunen wij u graag met het bepalen van de juiste keuze voor een bepaalde oplossing.

Op onze site vindt u allerlei informatie over lagers, aandrijf technische componenten en aanverwante artikelen. Ook kunt u online uw bestelling plaatsen. Wij hebben een zeer omvangrijke voorraad, ook specials! Bij grotere afnamen kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij uw kortingspercentage af kunnen stemmen op uw bestellingen en de betalingscondities kunnen bespreken.

Elders goedkoper? Graag gaan wij de uitdaging aan om voor u een scherpe offerte te mogen maken. Voor zowel grote als kleine partijen kunt u bij ons terecht.

Uiteraard kunt u uw aanvraag ook per e-mail of telefonisch doorgeven:

Telefoonnummer: 0570 620 680
Mail: info@atd.nl

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur bereikbaar.

pand atd.jpg

.